Including 20.3.2014

Including… on uuden kansainvälisten taiteilijoiden yhdistyksen Catalysti ry:n yhteistyössä Sivuvalon kanssa tuottama tapahtumailta, jolloin sanotaan ei rasismille musiikin, tanssin, runouden ja performanssitaiteen keinoin. Dubrovnik-salissa torstaina 20 maaliskuuta pidettävä klubi-ilta kokoaa yhteen eri taiteen lajien kautta toteutuvia esitysluonteisia teoksia rasisminvastaiseen keskusteluun.

Liquid -yhtye: Giorgio Convertito (tanssi, koreografia), Libero Mureddu (kosketinsoittimia, elektroniiikka) ja Moritz Cartheuser (kitara), esittävät teoksen Three Duos, jossa rasismia käsitellään poissulkemisen kautta.

Performanssitaiteilija Hyun Joo Min performanssissa ColorAlexandre Riviellon osallistava projekti Me, You and Us käsittelee kulttuuri-identiteettejä musiikin, elokuvan ja mainosten kautta.

Runoilijat Roxana Crisólogo ja Daniel Malpica lukevat omia runojaan espanjan kielellä, joiden yhteydessä näytetään Marek Pluciennikin runojen pohjalta koostama video. Esityksen tarjoaa Sivuvalo-hanke, joka edistää erikielisten kirjailijoiden työtä Suomessa.

Catalysti kokoaa yhteen eri taiteen alalla Suomessa toimivia taiteilijoita. Tapahtuma on osa Euroopan Rasismin vastaista viikkoa ja se tuotetaan yhteistyössä Sivuvalo -hankkeen kanssa.

Dubrovnik Lounge

Torstaina 20.3.2014 klo 19.00
Eerikinkatu 11, Helsinki

Vapaa pääsy, ohjelma 5 €

Daniel Malpica

Including… is an alternative way to say no to racism with music, dance, poetry and performance art:  an event taking place at Dubrovnik Lounge on Thursday March 20th at 7 pm on the European Week against Racism. The event is organized by Catalysti, a new association of transcultural artists who live and work in Finland. The programme of the event collects expressions from different art fields related to all forms of diversity. The artists were selected through an Open Call launched by the association among its members.

 Liquid – Giorgio Convertito (dance, choreography), Libero Mureddu (keyboards, electronics), Moritz Cartheuser (guitar) – present Three Duos, a work about a more subtle form of racism, the idea of exclusion.

During Hyun Joo Min´s performance Color. Alexandre Riviello will present the collaborative project Me, You and Us. This project treats conceptualizations and meanings of cultural identities through music, movies and advertisements.

The poets Roxana Crisólogo and Daniel Malpica will read their poems in Spanish, their mother tongue, as part of the project Sivuvalo, which promotes literature in other languages in Finland. The poems will be accompanied by a video made by Marek Pluciennik. In collaboration with Sivuvalo.

Catalysti promotes all forms of arts and diversity, builds networks and provides useful information for artists.