LAHTI RUNOMARATON-FESTIVAALI | 17-18.6.2016

Lahden Runomaraton ry on vuonna 1982 perustettu Lahdessa toimiva yhdistys, jonka tehtävänä on edistää suomalaista runoutta ja sanataidetta. Yhdistys on toimintansa aikana ollut monin tavoin vahvasti mukana suomalaisen kulttuurin kentässä. Lahden Runomaraton ry toimii yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön, Lahden kaupungin sekä suomalaisten kulttuuriorganisaatioiden kanssa.

Facebook Event

Lue lisää  Runomaraton 2016 täältä

 

Puusepän sali
La 18.6.2016 klo 10.00 – 21.00

• Runoilija Yumi Fuzuki (JP) ja kuvataiteilija Hikaru Cho (JP)
• Kirjailijavieraita mm. Mila Teräs, Pauliina Haasjoki, Risto Ahti, Zoila Forss (PE/FI), Polina Kopylova (RUS/FI)
• Monitaiteinen MAA-teos, joka yhdistää ääntä, tanssia, ilma-akrobatiaa ja installatioita. MAA on puheenvuoro pienten kansojen ja kielten puolesta
• ”Lähelle, kauas / Close and Far” -runovideokilpailun tulosten julkistaminen
• Värttinän konsertti (väliaika noin 15 min).

 

runomaraton.jpg

 

Ryhmäliput myynnissä vain Sibeliustalolta. Perhelipuilla pääsee sisään 2 aikuista ja 2 lasta.

Festaripassilla sisäänpääsy kaikkiin tapahtumiin. Lippu tulee säilyttää koko tapahtuman ajan.
Sylilapsi (0-3v) hinnaton (palvelumaksu 1,50e). Sylilasten liput saatavilla vain Sibeliustalolta, myös sylilapsella tulee olla oma lippu.

Ohjelmassa muun muassa Soile Yli-Mäyryn taidenäyttely, Ugric Slam – suomalaisugrilainen runopuulaaki, japanilainen runoilija Yumi Fuzuki ja kuvataiteilija Hikaru Cho, Kettu ja värit – koko perheen tanssisatu, Reval Ensemble – musiikkia Virosta ja Marinmaalta, Värttinän konsertti, runoilijahaastatteluita ja työpajoja. Katso koko ohjelma www.runomaraton.com .

Poetry Marathon Festival 2016 offers poetry, music, dance, visual arts – experiences for whole family Soile Yli-Mäyry’s art exhibiton, Ugric Slam, poets Polina Kopylova (RUS/FI), Zoila Forss (PE/FI), Yumi Fuzuki (JPN) and painter Hikaru Cho (JPN), Fox and the Colours -dance play, Reval Ensemble – music from Estonia and Mari El Republic, Värttinä concert, poet interviews and workshops. Festival program:  www.runomaraton.com