Mutant Language | Mangesproget litteraturoplæsning @Nordisk Sprogfest

  20.9.2017 Kedlen,Godsbanen Skovgaardsgade 3 Århus, Denmark  Facebook Event   21742307_10154914645052596_770349603_o NolitchX will host a Nordic Multilingual Multimedia Literature event as part of the Nordisk Sprogfestin Aarhus, Denmark. Writers from different Nordic countries will read their texts in their own languages (Arabic, Persian, and Spanish) in dialogue with sound and music, while Danish translations are projected on a screen. A unifying thematic is the living between two spaces, which do not need to be interpreted literally. Invited poets and writers: Azita Ghareman (Iran/Sweden), Mazen Maarouf (Palestine/Iceland), Kawhter Abu Hani (Palestine/Sweden), Roxana Crisólogo (Peru/Finland) and Lucas Ruiz (Spain/Denmark). Visual artist: Ana Gutieszca (Mexico/Finland) Producers: Daniel Malpica & Petronella Zetterlund Banner: Daniel Malpica Organizers: NolithX – Nordic literature in change and exchange in collaboration with Nordisk Sprogkoordination Open to everyone and entrance free. Please, register with a mail to sprogfest@fnfnorden.org Read the whole Nordisk Sprogfest program ——————————- [Svenska] Onsdagen den 20 september bjuder NolitchX på ett mångspråkigt multimedialt litteraturevenemang som del av Nordisk Sprogfest i Århus, Danmark. Författare från flera nordiska länder läser sina texter på sina egna språk (arabiska, persiska och spanska) ackompanjerade av ljud och musik medan danska översättningar projiceras på duk. Ett samlande tema är att befinna sig mellan två platser, inte behöver tolkas i bokstavlig mening. Författare på scen Azita Ghareman (Iran/Sverige) Mazen Maarouf (Palestinq/Iwland) Kawhter Abu Hani (Palestinq/Sverige) Roxana Crisólogo (Peru/Finland) Lucas Ruiz (Spanien/Danmark) Ljudkonstnär: Ana Gutieszca (Mexico/Finland) Producenter: Daniel Malpica (Mexico/Finland) & Petronella Zetterlund (Sweden/Mexico) Banner: Daniel Malpica Arrangör: NolithX – Nordic literature in change and exchange i samarbejde med Nordisk Sprogkoordination Alla är välkomna. Gratis inträde. Vänligen anmäl er genom att skicka ett mail till sprogfest@fnfnorden.org. Läs hela prgorammet för Nordisk Sprogfest.