ISABELLA PORTILLA

Suomennos: Sofía Sandqvist

( español )

Isabella Portilla on Kolumbiassa syntynyt kirjailija ja toimittaja. 2011 hän julkaisi teoksen Malandrines ja 2013 Lectores. Lisäksi hän on osallistunutEl impúdico brebaje (2014) ja La vida es bella (2019) -antologioihin. Portilla on myös voittanut kolme kansallista journalistipalkintoa. Hän työskentelee luovan kirjoittamisen opettajana New Yorkin yliopistossa ja on ollut kahteen otteeseen harjoittelijana Espanjan Kuninkaallisessa Akatemiassa (Real Academia Española). Vuodesta 2015 lähtien hän on toiminut kolumnistina sanomalehdessä El Espectador.

Tässä linkissä voitte lukea Äidilleni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s