KOKO VIIKONLOPPU KIRJALLISUUTTA – Stoa 2014

KOKO VIIKONLOPPU KIRJALLISUUTTA! 12.4.2014 ”Minäkin olen suomalainen kirjailija” -tapahtuma Kulttuurikeskus Stoassa (Turunlinnantie 1, Itäkeskus, 00900 Helsinki)

klo 17-18.30 ONKO TÄMÄ SUOMALAISTA KIRJALLISUUTTA?
Ajatuksia ja keskusteluja uusien suomalaisten kirjailijoiden seurassa. Ketkä kaikki ovat suomalaisia kirjailijoita? Minkälainen asema Suomeen päätyneillä kirjailijoilla on kirjallisuuden kentällä? Mitä asioita tulisi parantaa? Osallistujina kirjailija Diana Mistera, tutkija Olli Löytty sekä kirjailija Nura Farah. Vetäjä/moderaattori: Kulttuuria kaikille -hankkeen Rita Paqvalen. Vapaa pääsy.

Helsinki literature
Rita Paqvalén, Diana Mistera, Nura Farah ja Olli Löytty

klo 19 KYMMENEN RUNOILIJAA – YHTEINEN MAAILMA – visuaalinen runokonsertti

Kymmenen runoilijaa, kymmenen tarinaa. Suomessa asuvat, eri taustoista tulevat runoilijat esittävät runojaan visualisoidussa konsertissa. Konsertti tarjoaa ainutlaatuisen katsauksen runouden maailmaan Suomesta Nicaraguaan. Kuule säkeitä ympäri maailmaa, runoilijan omalla äidinkielellä esitettynä. Jokainen esiintyjä lukee yhden runon, teokset on myös käännetty suomeksi käsiohjelmaan.

Marcel Jaentschke (Nicaragua / espanja), Polina Kopylova (Venäjä / venäjä), Diana Mistera (Italia / italia), Nzar Kwestani (Kurdistan / kurdi, englanti, suomi), Hashim Matouq (Irak / arabia), Roxana Crisologo (Peru / espanja), Inger-Mari Aikio-Arianaick (Suomi / saamen kieli)
Anja Erämaja (Suomi / suomen kieli) ja Signmark (Suomi / viittomakieli).

* Stoan viikonlopun yhteistyössä: Lukukeskus – Läscentrum, Kulttuurikeskus Stoa, Stoan kirjasto, Sivuvalo -hanke, Kulttuuria kaikille -palvelu.

Organizers:

Lukukeskus – Läscentrum, Kulttuurikeskus Stoa, Stoan kirjasto, Sivuvalo -hanke, Kulttuuria kaikille -palvel