Maailma kylässä – Monikulttuurinen Caracol 2014

Sivuvalo osallistuu tänäkin vuonna Maailma kylässä festivaaleille!

Helsinki literature
Victoria Guerrero.
 
 
Maailman kirjat 2014 – Monikulttuurinen Caracol
  • La 24.5.2014 18.40–19.40 Amazon-lava. Helsinki.

Monikulttuurista runoutta. Lavalla Suomessa asuvia, mutta muilla kuin suomen tai ruotsin kielellä kirjoittavia kirjailijoita ja runoilijoita: Daniel Malpica (Meksiko), Rosamaría Bolom (Meksiko), David Gambarte (Espanja) ja Marcel Jaentschke (Nicaragua).

Kutsuvieraana Perun arvostetuimpiin nuoriin runoilijoihin kuuluva Victoria Guerrero.

Esityskieli suomi, englanti ja espanja.

 
Multicultural Caracol
  • Sat 24.5.2014 18.40–19.40 Amazon Stage, Helsinki.

Multicultural poetry. Poetry reading in several languages by authors living in Finland but writing in other languages than Finnish or Swedish. Victoria Guerrero, one of Peru’s most distinguished young poets, is invited as guest of honour. Other speakers are Daniel Malpica (Mexico), Rosamaría Bolom (Mexico), David Gambarte (Spain) and Marcel Jaentschke (Nicaragua).

The discussion is held in Finnish, English and in Spanish.

Helsinki literature
David Gambarte.