Leonardo Teja

Suomennos: Emma Toukonen

( español )

Ciudad de México, 1988

Esta noche, el Gran Terremoto (Tämä yö, Suuri Maanjäristys) -romaanin kirjoittaja. Sai kaunokirjallisuuden apurahaa Fundacion para las Letras Mexicanas -säätiöltä ja Fondo Nacional para la Cultura y las Artes -rahastolta. Vuoden 2018 nouseva kirjailija La Tempestadin mukaan. Valmistunut Autónoma Metropolitana yliopistosta espanjankielisen kirjallisuuden kandidaatiksi. Suorittaa puheviestinnän maisteriopintoja Pompeu Fabran ja Autonoma de Barcelonan yliopistoissa.

Tiivistävä sitaatti:

“…muistan yhden tapauksen lapsuudestani. Olin lapsi ja äitini sai epilepsiakohtauksia, kun televisiosta näytettiin suosikkiohjelmaani. Hän kutsui niitä kohtauksiksi tai epilepsiakohtausjaksoiksi, nykyisin minä kutsun eräitä muistoja lapsuudestani jaksoiksi.”

Tämä yö, Suuri Maanjäristys, s. 69

 Lue Hotellissa yöpyvä maanjäristys: Leonardo Tejan proosa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s