RUNOVIIKKO-FESTIVAALI 2020

To 12.11.
klo 17 Ravintola Koulun Historianluokassa kirjallisuuskeskustelu: Sanoja kahdella kielellä. Mukana Anne Ketola, Polina Kopylova, Vidha Saumya, Zoila Forss ja Ahmed Zaidan.

klo 19 Bar Ö:ssä TkuÖpenMIc-klubi, esirunoilijoina:
Jose Luis Rico Carillo, Polina Kopylova ja Vidha Saumya.

Pe 13.11. alkaen klo 17 Barker-teatterilta runoa videoilta ja suorana netissä, mukana mm. Hamdam Zakirov, Jarkko Jokinen, Jarkko Tontti, Tapani Kinnunen,Raisa Marjamäki ja Kalle Talonen & Nenä.

La 14.11. alkaen klo 17 Barker-teatterilta runoa videoilta ja suorana netissä. mukana mm. Pauliina Haasjoki, Sini Silveri, Hanna Storm, Juho Kuusi & Aleksi Liimatainen, Auli Särkiö, Shashank Mane, Ahmed Zaidan, Juha Kulmala & Diodi.

20. Runoviikko-festivaali teemalla Runo & kieli käynnistyy 6. marraskuuta!
Festivaali on tänä vuonna päätetty koronatilanteesta johtuen järjestää pääosin netissä; tulossa on sekä suoria striimattuja esityksiä Turusta että uusia videoita monilta runoilijoilta. Päätös festivaalin luonteen muuttamisesta tehtiin vasta lokakuun alussa, joten uusi ohjelma ei ole aivan vielä lopullisessa muodossaan.

Ohjelmatietoja tarkennetaan sitä mukaan, kun aikataulut ja nimet varmistuvat. Tapahtumasivuja ja Runoviikon nettisivua kannattaa seurata ohjelman täydentymisen ja viime hetken muutosten varalta.

Runoviikkon järjestämä yhteydessä Sivuvalon Säkeenkaari projektin kanssa.

Facebook