Maailman kirjat 2013

Maailman kirjat 2013 klo 19-20 Rautatientori, Amazon-lava, Helsinki Suomessa asuvat runoilijat ja kirjailijat lausuvat runojaan Maailma kylässä -festivaalilla. Maailman kirjat -teltan Amazon-lavalle nousevat Paul Bourgeois (Kanada), Roxana Crisólogo (Peru/Suomi), Amin George Forji (Kamerun), Zoila Crespo Moreyra-Forss (Peru),  David Gambarte (Espanja), Carlos Llamas (Meksiko), Luis Mireles (Meksiko), Gerd-Peter Löcke (Saksa), Saara Kahra (Suomi) sekä Lalo Barrubia (Uruguay/Ruotsi). Kielet: espanja, saksa, englanti, ruotsi. Tulkkaus suomeksi ja englanniksi. Tapahtuman järjestävät Sivuvalo, ArteFacto ry, Catalysti ry ja IFISK.

zoila
Zoila Forss
Amin George Forji
Saara Kahra
IMG_9890

***** Multilingual poetry at the World Village Festival, we will see: Roxana Crisólogo (Peru/Finland), Paul Bourgeois (Canada), Zoila Crespo Moreyra-Forss (Peru), Amin George Forji (Camerun), David Gambarte (Spain), Carlos Llamas (Mexico), Luis Mireles (Mexico), Gerd-Peter Löcke (Germany), Saara Kahra (Finland) sekä Lalo Barrubia (Uruguay/Sweden). Languages: Spanish, German, English, Swedish. The poems will be translated to Finnish and English.

Organizers: Sivuvalo, ArteFacto ry, Catalysti ry and IFISK.