Taidekontti 3.6.2013

Sivuvalo-projekti saa jatkoa maanantaina 3.6. Taidekontilla Lasipalatsin aukiolla. Ohjelmassa on runoutta, improvisoivaa musiikkia ja tarinankerrontaa lapsille. Sergio Castrillón (Kolumbia): musiikki Yesmith Sánchez (Meksiko): kertomus tasa-arvosta lapsille espanjaksi ja suomeksi Zoila Crespo Moreyra-Forss (Peru): “La vizcacha”, eläinaiheinen kertomus lapsille suomeksi Carlos Llamas (Meksiko): kertomus espanjaksi ja englanniksi David Gambarte (Espanja), Luis Mireles-Flores (Meksiko) ja Roxana Crisólogo (Peru): runoutta 3.6. klo 16.00-17.30 Taidekontti, Lasipalatsin aukio, Helsinki ***** Sivuvalo project continues on Monday, June 3rd at Taidekontti at Lasipalatsi square. The program includes poetry, improvisational music and storytelling for children. Sergio Castrillón (Colombia): music Yesmith Sánchez (Mexico): story about equality for children (Spanish, Finnish) Zoila Crespo Moreyra-Forss (Peru): “La vizcacha”, animal story for children (Finnish) Carlos Llamas (Mexico): story (Spanish, English) David Gambarte (Spain), Luis Mireles-Flores (Mexico) and Roxana Crisólogo (Peru): poetry 3.6. at 16.00-17.30 Taidekontti, Lasipalatsi square, Helsinki