keskustelu TAIKE 5.- 6.11.

Suomen lisääntyvä monikielisyys tuo uusia mahdollisuuksia ja haasteita myös kirjallisuuskentälle. Maassamme asuu yhä enemmän omalla äidinkielellään kirjoittavia, ulkomailta muuttaneita kirjailijoita. Monimuotoistuva kirjailijayhteisö nostaa esiin uusia mahdollisuuksia yhteistyöhön sekä kysymyksiä alan rahoituksesta, kirjallisuusalan sisäisestä integraatiosta, järjestökentästä sekä erilaisista julkaisumahdollisuuksista. Taiteen edistämiskeskus, Lukukeskus, Kulttuuria kaikille -palvelu ja uussuomalaisten kirjailijoiden Sivuvalo -hanke järjestivät yhdessä 5.-6.11.2013 kaksi keskustelua, joissa käsiteltiin näitä aiheita.
:::::

Taike: Erikielisten kirjailijoiden tilanteesta Suomessa keskusteltiin kirjailijaliittojen ja säätiöiden kesken

Catalysti: The question of writers using foreign languages in Finland was discussed with foundations and writers’ unions