Lucía Pi CHolula

( español )

Suomennos: Sofia Sandqvist

Lucía Pi Cholula (1987) on esseisti ja kaunokirjailija. Nykyisin hän opiskelee tohtoriksi UNAM:issa (Universidad Nacional Autónoma de México). Hän sai apurahaa Fundación para las Letras Mexicanas -säätiöltä (FML) 2009 ja osallistui nuorten luovan kirjoittamisen kurssille. Pi Cholula on ollut vierailijatutkijana Universidad Nacional de Quilmes -yliopistossa Argentiinassa 2014 ja Freie Universität Berlin -yliopiston Latinalaisen Amerikan laitoksella vuosina 2015 ja 2019. Hän on julkaissut tutkimustöitä ja luovia esseitä sekä kirjoissa että lehdissä. 

Lue Lo más bello que hice en la vidan ote.
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s