Rodrigo García BonillaS

Suomennos: Sofia Sandqvist

( español)

Rodrigo García Bonillas (Veracruz, 1987) on meksikolainen kirjailija, kielenkääntäjä ja tutkija. Hän on nauttinut apurahaa Fundación para las Letras Mexicanas -säätiön (2010-2012) ja Fondo Nacional de las Artes -rahaston Jóvenes Creadores -ohjelman (2012-2013) toimesta, molemmat esseismin saralta. García Bonillas on kirjoittanut teoksen Gótica del búho: sobre el ”Insomnio tercero” de José Gorostiza, joka voitti 2018 viidennentoista espanjankielisen Amerikan kansainvälisen esseepalkinnon (Concurso Internacional de Ensayo de la editorial hispanoamericana Siglo XXI). Nykyisin hän asuu Berliinissä, jossa väittelee romaanisen filologian tohtoriksi Potsdamin yliopistossa. 

Lue Lue Mandrilin osa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s